Hangcsere

2009.01.18. 10:16

 

" Azt senki nem mondhatja, hogy a YouTube nem védi a felhasználókat és a felhasználói tartalmakat a végsőkig, és nem ad esélyt és lehetőséget a szürke videók kifehérítésére. Még akkor is, ha olyan hatalmas birodalmi lépegetőkkel kell szembe mennie, mint amilyen pl. a Warner. Ez pedig a lehető legtöbb, amit egy szolgáltatótól várhat a felhasználó. A YouTubenak is feltűnt, hogy ha van egy videó, és annak csak bizonyos részeiben van olyan betétdal, mely jogvédett, akkor hatalmas veszteség az egész videót úgy, ahogy van kidobni. Ezért azt találták ki, hogy bár értesíteniük kell a jogsértés-gyanús felvételt feltöltő felhasználót, ám mostantól felajánlják neki, hogy törölje a hangsávot a videóról, és helyettesítse egy másik, jogilag tisztával. " 

 

Ez történt kérem velem is. Leszedték és értesítettek. Én pedig éltem a felajánlott lehetőséggel és kicseréltem a zenét. Kár lenne az egész videót kidobni egy pár pereskedő pernahajder miatt. Az eredeti verzió jobban tetszett, de így is élvezhető a remekmű... :)

 

 

Ja és a videóra kettőt kattintva, a You Tube oldalán jobb minőségben és nagyképernyőn is megtekinthető...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolodom.blog.hu/api/trackback/id/tr22884925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása