Folytatásos renova

2009.01.09. 22:23

 

A kellemetes csőtörésünk után kijöttek a biztosító emberei, felmérték a károkat és a tennivalókat. Valami kütyüvel megmérték a falak és a padló állapotát, ami nem túl meglepő módon vizesnek találtatott.

Ezért rögtön felszedték a parkettát, hoztak egy pár naaagy hajszárító szerű gépet, a falak aljába kis nyílásokat vágtak és beüzemelték a gépeket. Érdekes, első ránézésre az ember lánya azt hinné, hogy ezek a gépek meleg levegőt fújnak, de nem. Kiszárítják a levegőt és a már szárazat fujják be a lyukakon... vagymi. Erről mindig a jó öreg Szalacsi jut az eszembe, hogyaszongya: "a vízbül veszi ki a zoxigént. Tecikérteni? ". :DDD

Azt hiszem egy hétig éjjel-nappal zúgtak a gépek, de hála a magasságosnak ( aki mint tudjuk engem is megteremtett a saját hasonlatosságára) tegnap elvitték az utolsót is. Ma ismét jött a biztosítótól valaki és azt mondta,hogy remélhetőleg egy hónap múlva már készen lesz a renováció. Reméljük!

Most pedig lazítás képpen nézzünk egy kis Szalacsibácsit:

 

 

Eddig így néztünk ki:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolodom.blog.hu/api/trackback/id/tr73868309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása