Kényeztetés

2009.04.20. 04:46

 

 

Jól hangzik ez a szó: kényeztetés. Egy dolog biztos, e szó hallatán mindenkinek valamilyen kellemes érzete támad, mégha másra is gondolnak. Én most magamat kényeztetem egy kicsit, mert megérdemlem. :)

 

Az új szerelmemre nem féltékeny senki, inkább dícsérik. Ide kattintva látható egy kép az egész családjáról, ő a tubusos. Egy kéz és testápolókrém. :D Isteni az illata - amit sajnos nem tudok leírni - és sokáig megmarad. A bőrre kenve hamar felszívódik és selymessé teszi azt. Jól kitalálták, az biztos! A Victoria Secret Love Spell nevet kapta, ha tudtok beszerezni egyet feltétlenül próbáljátok ki, sajnos azt nem tudom, hogy otthon lehet e kapni valahol.

 

A másik új kényeztető eszköz egy fürdőbomba. Hasonló mint amiket otthon a Lush árul ( Itt a link ), de én olcsóbban veszem. Csak bedobom egy kád melegvízbe és élvezem az illatos pezsgést... néha ezt is kell... :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolodom.blog.hu/api/trackback/id/tr451075323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása