Cypress

2009.01.05. 07:29

 

 Egész jól eltelt a szilveszter. Az idén barátoknál voltunk, aktivitiztünk és elvoltunk mint a befőtt. Elsején a jól megszokott pihinapot tartottuk és nem csináltunk semmit. Másodikán gyönyörűen sütött a nap, ezért délután kitaláltam, hogy menjünk el fényképezni egy kicsit, mert hiszen a webalbumban még alig vannak szép képek Vancouverről...

 

Emlékeztem egy helyre, ahonnan látni az egész várost, de a nevét sajnos nem tudtam. Ennek ellenére felkerekedtünk és elindultunk. Már út közben néztem meg a térképen, hogy pontosan merre van és mi lehet a neve az úti célunknak. Cypress highview lookout volt. :) Mire nagysietve odaértünk, már elég későre járt, csak pár perc maradt a naplementéig és az idő sem volt túl tiszta, egy kicsit ködöskés volt. Ez nem igazán kedvezett az általam elképzelt fotók megvalósításához, de a maradék pár percben azért kattintgattunk egy keveset. Azután a fényviszonyokkal arányosan változtak az elképzelések is, a végeredmény pedig szerintem egész jóra sikeredett. Egy pár műremeket beteszek most ide, mert a webalbumba csak később töltöm majd fel őket, de az iwiwen is látható egy kevéske előzetes a Nikon albumban. Természetesen ezek mind nyers képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolodom.blog.hu/api/trackback/id/tr37858301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása