Hajragasz

2008.12.20. 08:09

 

Már megint újítottunk valamit. :)

 

Szóval az úúúgy vooolt... :D  hogy a Gabi allergiás lett a hajfestékre, szegény feje. :( Ezért le kell növesztenie a feketére festett haját. Sajnos mint tudjuk, ez nem éppen a legkedveltebb esztétikai látványosságok közé tartozik, ezért megpróbáltunk valamelyest enyhíteni a látványon: megkurtítottuk, levágtunk a fekete lenövésekből amennyit csak lehetett. De még így is maradt elég, ráadásul nem is volt túl boldog a legújabb frizurájától. :S

 

Aztán jött a nagy ötlet, a hajhosszabbítás. Ennek a műfajnak többféle technológiája is létezik:

 

- Hajfelvarrás: Nem jó, mert túl rövid a saját.

- Mikrogyöngy: Szintén kiesett a fémallergia miatt.

- Ragasztás: Ez az egyetlen lehetséges megoldás.

 

Minden lehetséges információt begyüjtöttünk, köztük az árakat is és hála a netnek még oktatóvideókat is találtunk. Nagyjából 400-1.200 CAD-ért felrakják, ha veszünk hajat. Mi meg szépen elmentünk és vettünk hajat, meg teljes felszerelést hozzá 600 CAD-ért, amit természetesen a későbbiekben is használhatok. Tehát ha lenő ez a ragasztás le tudom szedni és újraragasztani, vagy új hajat is bármikor tudok ragasztani, de akkor már csak a hajat kell megvenni, ami lényegesen kevesebb kiadás lesz. 

 

Aztán nekiláttunk a nagy műveletnek. Mindketten megszenvedtük az biztos, de a végén jó lett.

 

Szóval most már 50 cm hosszú a Gabi haja, én pedig kitanultam a hajragasztás csínját-bínját. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolodom.blog.hu/api/trackback/id/tr48832742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása