Szolgálati közlemény

2009.05.02. 05:58

 

Lehetne is akár, ha lenne itt szolgálat, ami ugye nincs. Csak egy énblog a sok közül. Mégis ejtenék pár szót a blog.hu újabb fejlődési rohamáról, merthogy abból van bőven. Sőt, szolgáltatás hegyek is vannak, már alig bírom követni...

 

Nézzük csak! Létezik ugye a blogolási lehetőség, amit szerény személyem is előszeretettel használ, természetesen Blog címmel. Aztán a többi, teljesen különálló, mégis összekapcsolt szolgáltatás:

Indapass, Indanet, Indamail, Indafon, Indafax, Indafotó, Indavideó, Fórumok, stb...

Akár egy trópusi őserdő pókhálószerűen összekuszálódott indakötege. De nem kell megijedni, csak első látásra tűnik enyhén bonyolultnak e kavalkád. Mivel összeköttetésben vannak egymással, tulajdonképpen egyetlen regisztrációval az összes szolgáltatás egyszerűen elérhetővé válik:

"Inda és az Index szolgáltatásaihoz létrehozott egységes beléptetőrendszerrel. Az Indapass-szal elég egyszer bejelentkezned ahhoz, hogy a szolgáltatásainkat használhasd, anélkül, hogy mindenhova külön be kéne lépned."

A másik újdonság az avatarok megjelenése a kommenteknél, amitől egy kicsit felbolydult a blogtársadalom. Bloggereknek, bloggerínáknak, kommentelőknek, olvasóknak és kukkolóknak, mindenkinek azonnal lett problémája véleménye, amit szerencsére a gépházblogban megoszthattak egymással és a blog.hu okos fejlesztőivel.

 

Ezzel az apró momentummal meg is érkeztünk a számomra legmeglepőbb fejlesztéshez: Sajnos elég ritkán tapasztalható a hazai (ingyen!) szolgáltatók részéről az ilyen példaértékű hozzáállás, amit ez a csapat produkál. A szó legszorosabb értelmében éjjel-nappal a felhasználók rendelkezésére állnak, kivétel nélkül mindenkinek minden kérdésére nagyon rövid időn belül válaszolnak, segítenek amiben csak tudnak, karbantartás és üzemszünet esetén előre értesítenek, stb... Persze mint mindenhol, problémák itt is adódnak, de mindenki igyekszik gyorsan megoldani ezeket. Nekem nagyon tetszik a hozzáállásuk, a rugalmasságuk, a tenniakarásuk. Korrekt. :)

Ja és az Indaneten külön meglepi is van! :D

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolodom.blog.hu/api/trackback/id/tr171098260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása