Rakottkel recept
2009.07.17. 21:30
Csak hogy meglegyen a recept...
Hozzávalók:
1 nagyobb fej kelkáposzta,
1 nagy fej hagyma,
kevés olaj,
2 tömlős májkrém,
1 pohár rizs,
só,
bors,
major anna,
2-3 dl tejföl,
A sós vízben megfőtt kelkáposztát leveleire szedjük, a felét kiolajozott jénai tálba rétegezzük. A hagymát egy kanál olajon apróravágva üvegesre dinszteljük, ebben a májkrémet egy kicsit felrotyogtatjuk, borsozzuk, majorannázzuk, sózzuk, a megfőt rizzsel összekeverjük és rárétegezzük a jénaiban lévő káposztára, majd a maradék káposztával betakarjuk. A tetejét tejföllel meglocsoljuk és forró sütőben pirosra sütjük.
Kockákra vágva tálaljuk.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.