Rakottkel recept

2009.07.17. 21:30

 

 

Csak hogy meglegyen a recept...

 

Hozzávalók:

1 nagyobb fej kelkáposzta,

1 nagy fej hagyma,

kevés olaj,

2 tömlős májkrém,

1 pohár rizs,

só,

bors,

major anna,

2-3 dl tejföl,

 

A sós vízben megfőtt kelkáposztát leveleire szedjük, a felét kiolajozott jénai tálba rétegezzük. A hagymát egy kanál olajon apróravágva üvegesre dinszteljük, ebben a májkrémet egy kicsit felrotyogtatjuk, borsozzuk, majorannázzuk, sózzuk, a megfőt rizzsel összekeverjük és rárétegezzük a jénaiban lévő káposztára, majd a maradék káposztával betakarjuk. A tetejét tejföllel meglocsoljuk és forró sütőben pirosra sütjük.

Kockákra vágva tálaljuk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolodom.blog.hu/api/trackback/id/tr671252210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása