Ivy

2008.01.06. 23:24

 

Drága jo barátnöm is kedvet kapott a blogoláshoz :) Aminek én személy szerint nagyon örülök, mert igy egy kicsit többet tudhatok rola.

 

Sajnos az elmult pár évben csak nagyon keveset tudtunk személyesen találkozni, föleg neten és telefonon tartjuk a kapcsolatot... és ugy néz ki, ez igy is marad egy ideig :(  Viszont mindennek ellenére a mi igazi jo barátságunk szerintem igen ritka a mai világban... remélem igy is marad nagyon sokáig :)

 

Nagyon kedves uj bloggerina társam  :) Bloggondom-nak nevezte el uj blogját, én pedig a  kedvenceim közé beszurtam a linket. Biztos vagyok benne, hogy nagyon élvezetes lesz olvasni az irásait! Sok sikert és minden jot kivánok Ivy!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolodom.blog.hu/api/trackback/id/tr12287599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ivy 2008.01.09. 21:21:28

Drága Barátném és Mentorom!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget és előre is a többit. :) Végre net közelbe kerültem, ugyan ma sem tudok bloggondot írni, mert már nagyon késő van, de holnap bepótolom és hallasz rólam ismét.
Szeretném a következő leckét, ami a "fényképek feltöltése" megtanulni.

Vigyázz magadra!
Puszi
Ivy
süti beállítások módosítása