A kezdés

2007.04.29. 19:01

Azt hiszem ez igy jo lesz :)

Mielött rászántam magam, hogy blogot irjak szétnéztem a neten. Láttam nagyon szépeket és én is szerettem volna egy személyre szabottat, de mint kiderült ez nem olyan egyszerü, ezért ez ilyen lett. Még nagyon kezdö vagyok, tulajdonképpen semmit sem tudok a blog irásrol, de majd menet közben belejövök :)

Hogy miért kezdtem el?

Talán azért, mert igy egyszerübb megosztanom veletek az élményeimet és a velem történteket, nem kell mindig emilt irnom és képeket küldenem. A másik ok, hogy életem során számtalanszor felmerült már az életem regénye cimü könyvecske :)

lehet egyszer annak is eljön az ideje és igy könnyebb lesz visszaemlékezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://blogolodom.blog.hu/api/trackback/id/tr1764983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyöngyusz 2007.05.02. 10:32:10

Én láttam már jobb kvad-os képet Rólad szisza! És a videó is khírály, amit talán érdemes lenne ide tenni, másokkal is megosztani! Az önéletrajz, mint könyv? Jó ötlet! Én ismerlek tizen..... éve, van mit írnod! Nem lenne uncsi, aaaz biztos!
Hajrá!
süti beállítások módosítása